Onze Gin is nu ook te verkrijgen in Bar 4 Nature op het natuurdomein de Keiheuvel.

Onze Producten

Gin

Begin 2020 startte de productie van een oriëntaals gekruide gin waarbij 2 jaar werd uitgetrokken voor de ontwikkeling van het recept. Door een unieke combinatie van de aldoor gekende botanicals en oosterse invloeden wordt een exclusieve smaakbeleving gecreëerd.

Deze gin onderscheidt zich omwille van zijn complexiteit en exotische invloeden. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een niet alledaagse kruidige frisse gin.

 

Whisky

Momenteel wordt er druk gewerkt aan een recept waarbij het beste vanuit de Belgische biercultuur wordt gecombineerd met de eeuwenoude traditie van schotse whisky. Naast de ruime beschikbaarheid aan kwaliteitsvolle mouten is het succes van onze bieren voor een groot deel te danken aan de grote diversiteit aan biergisten.

Het beoogde resultaat zal een unieke blend zijn waarbij meerdere grondstoffen, gisten en houtsoorten voor de rijping gebruikt zijn met daarin de typische herkenbare bieraroma’s. 

Hiervoor gaan we samenwerken met lokale bierbrouwers waarbij onverkochte bieroverschotten verwerkt worden tot whisky. De filosofie is dat er voor elk geproduceerd vat een uniek recept gebruikt zal worden.

 

Botanische Rum

De voorbije jaren hebben we veel aandacht besteed aan het experimenteren met kruiden en het verdiepen in de wetenschap van foodpairing. Door deze nieuwe inzichten zijn we weldra klaar om een botanische rum te lanceren waarbij de nadruk zal liggen op de gecreëerde smaakcombinaties.